contador de visitas gratis AMICS UAB-AmicsUAB presents a la fira d'entitats de la CursaUAB

AmicsUAB presents a la fira d'entitats de la CursaUAB

El passat diumenge dia 16 de desembre va tenir lloc la setena edició de la Cursa de la UAB, una festa esportiva i solidaria en suport de La Marató. AmicsUAB hi va participar formant part de la fira d’entitats d’enguany. La Vila Universitària va ser el punt de sortida i arribada de la cursa que tingué un recorregut per diferents facultats, el Sincrotró del Vallès i el Castell de Sant Marçal de Cerdanyola, entre altres.

Els fons que es recolliren es van destinar a la investigació del càncer, malaltia a la que es dedica La Marató de TV3. Al llarg de les anteriors edicions de la Cursa, s’han recollit més de 60.000 euros per a La Marató.

Aquest any, coincidint amb els 50 anys de la UAB, es va celebrar un concurs de disfresses, així com una batucada de fi de festa a la Plaça de l’Hotel.

La cursa, organitzada per la UAB, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i el Sincrotró Alba, va comptar amb 1.800 participants del qual el 60% foren dones. El guanyador de la Cursa de 10 kilòmetres fou Paco Castellano Rico en categoria masculina, i en la femenina l’estudiant de Medicina de la UAB, Irene Sánchez Albert.