contador de visitas gratis AMICS UAB-Tallers de creativitat i innovació per trobar respostes als reptes de la societat post-covid

Tallers de creativitat i innovació per trobar respostes als reptes de la societat post-covid

La UAB i el Parc de Recerca UAB endeguen els tallers formatius COViDeació, els dies 22 i 23 de juliol, per generar i validar solucions de recerca i innovació als reptes socials que ha plantejat la COVID-19.

Els darrers mesos la pandèmia ha dominat les polítiques a nivell mundial i ha posat de manifest la vulnerabilitat de la societat davant d’amenaces inesperades i globals. També s’ha fet evident, però, el valor de l’esforç col·lectiu per donar resposta als reptes comuns. Amb aquest esperit de treball col·laboratiu, i amb la voluntat de contribuir a construir una societat més solidària i sostenible, la UAB i el Parc de Recerca UAB engeguen la iniciativa COViDeació. Seran sessions obertes a tota la comunitat universitària i de l’Esfera UAB per treballar col·laborativament diferents reptes socials.

Els primers tallers s’organitzaran els propers 22 i 23 de juliol (de 10.00 a 11.30h) i se centraran a buscar solucions pels desafiaments que sorgeixen en el camp de la ciberseguretat. Aquests reptes que s’hi treballaran han estat detectats i seleccionats per la plataforma Hub b30 i per les comunitats de recerca estratègica amb el seu treball al territori.

El primer taller, d’una hora i mitja de durada, serà sobre tècniques de creativitat i metodologies de desenvolupament de negoci Lean Startup per identificar les propostes de valor de les solucions plantejades i l’impacte que tindran a la societat.

El segon taller, de la mateixa durada, se centrarà en el desenvolupament de les solucions mitjançant metodologies de design thinking i brand prototype. Es vol aconseguir validar, de manera ràpida i senzilla, les propostes generades. A més, amb la col·laboració dels UAB Open Labs i del Parc de Recerca UAB es busca consolidar i donar continuïtat als projectes plantejats pels equips de participants, que poden ser de qualsevol disciplina.

Per participar en els tallers cal fer una inscripció.

Consulta la notícia a la sala de premsa de la UAB.