contador de visitas gratis AMICS UAB-BDCare participa en el BHH Summit en la conferència “El potencial de la Intel·ligència Artificial en el diagnòstic de les Malalties Minoritàries

BDCare participa en el BHH Summit en la conferència “El potencial de la Intel·ligència Artificial en el diagnòstic de les Malalties Minoritàries

Francesc Cayuela, president d'AmicsUAB, serà un dels ponents de la conferència "El potencial de la Intel·ligència Artificial en el diagnòstic de les Malalties Minoritàries".

BDCare i Alexion, AstraZeneca Rare Diseases ens conviden a l’acte virtual “El potencial de la Intel·ligència Artificial en el diagnòstic de les Malalties Minoritàries”, com a part del Summit del Barcelona Health Hub (BHH) que té lloc el 28 d’octubre de 12 a 12:45 hores.

La digitalització és una realitat omnipresent i les solucions sanitàries a mida, com la telemedicina o dispositius basats en Intel·ligència Artificial (IA) estan en auge. Explorarem com la tecnologia pot impactar en “El viatge del pacient del futur” tema clau en la cimera del BHH.

BDCare està desenvolupant una solució tecnològica que utilitza Intel·ligència Artificial per diagnosticar malalties minoritàries. La primera malaltia a incloure serà el Dèficit de Lipasa Àcida Lisosomal (LALD), una malaltia ultra rara que afecta a 1 de cada 40.000/300.000 persones. Alexion n’és el patrocinador d’aquesta solució.

Ens parlaran sobre aquesta solució que pretén revolucionar el món del diagnòstic de les MM Leticia Beleta, General Manager Iberia, Alexion, AstraZeneca Rare Disease, María Luisa Martínez Triguero, directora clínica del Servei d’Anàlisis Clínics de l’Hospital La Fe de Valencia i col·laboradora del projecte de BDCare pel diagnòstic de la malaltia minoritària, LALD (Dèficit de Lipasa Àcida Lisosomal) i Francesc Cayuela, Fundador i CEO de BDCare Research.

BDCare és una Empresa de Base Tecnològica (EBT) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ubicada en el Parc de Recerca de la UAB (PRUAB) que estan especialitzats en l’àmbit de les dades massives i la intel·ligència artificial en la salut i les malalties minoritàries.

Podràs accedir a la sala virtual aquí. No es necessari la inscripció prèvia.