contador de visitas gratis AMICS UAB-Curs gestió d'estrès i de les emocions per estudiants de grau

Curs gestió d'estrès i de les emocions per estudiants de grau

L’objectiu del curs és ajudar als estudiants a desenvolupar habilitats per a fer front a les dificultats del dia a dia, ja sigui compatibilitzar estudis amb altres activitats, fer front als exàmens o treballs del grau, i ofereix eines per a gaudir d’estabilitat emocional davant de les complicacions diàries.

El curs està organitzat en 6 sessions de 2 hores cadascuna, que es realitzaran els dimecres 6, 13 i 20 d’octubre i 3, 10 i 17 de novembre de 2021, de 15h a 17h. Es realitzaran al Campus de la UAB a Bellaterra.

El preu del curs és de 180€ pels estudiants de la UAB i de 240€ pels estudiants que vinguin d’altres universitats. Però l’organització ha posat en marxa unes beques per a possibilitar que cap estudiant que estigui interessat es quedi sense poder realitzar el curs. En aquest cas l’alumne ha de raonar perquè no pot fer front al preu del curs quan realitzi la inscripció mitjançant el formulari i la coordinació del curs li comunicarà si li han adjudicat la beca, en aquest cas només haurà de pagar 15€.

Les inscripcions estan obertes fins el proper 23 de setembre de 2021 i es poden realitzar mitjançant el segünet formulari. 

Tota la informació la trobaràs al web del SPL i en aquest document.

Si t'interessa posat en contacte amb el SPL mitjançant el formulari d'inscripció i si creus que li pot interessat alguna persona que cneixes no dubtis en compartir-ho.

Per qualsevol dubte o consulta pots escriure’ls a spl@uab.cat o bé trucar-los al 93 581 29 01.

Pots consultar la notícia al web de l'UAB.