contador de visitas gratis AMICS UAB-Devicare entra a la llista de les principals rondes de "start up" tecnològiques de 2021

Devicare entra a la llista de les principals rondes de "start up" tecnològiques de 2021

Les start up tecnològiques catalanes baten el rècord d'inversió amb 1.325 milions

Glovo, Wallapop i TravelPerk van protagonitzar operacions per sobre de 100 milions. El sector quadruplica els diners aixecats, en un context amb negocis enfocats a l'economia postvirus. Devicare, empresa situada a la UAB que desenvolupa tractaments mèdics innovadors en urologia gràcies a la combinació d'aplicar els darrers avenços científics en teràpies nutricionals amb les últimes tecnologies digitals, entra a la llista.

El 2021 va ser un any de forta recuperació a la inversió captada per start-ups catalanes. Després de dos anys a la baixa, es va assolir la xifra rècord de 1.479 milions d'euros a través de 207 rondes, segons dades presentades aquest dilluns per Acció, agència per a la competitivitat adscrita a Empresa i Treball, sobre la base de xifres del portal Dealroom. La dada més que triplica els 427 milions de l'any anterior i millora en un 65% la del 2018, la màxima prèvia. “El 2021 va ser un any molt positiu a nivell europeu, ha entrat en una fase alcista i de maduració. La dinàmica és bona i Catalunya i Barcelona es consoliden a les posicions de davant”, analitza Jordi Aguasca, director de transformació tecnològica i disrupció d'Acció.

Més informació a la vanguardia

Llista start up tecnologiques 2021