contador de visitas gratis AMICS UAB-El Parc de Recerca de la UAB reconegut als Premis Cambra

El Parc de Recerca de la UAB reconegut als Premis Cambra

La Cambra de Comerç de Sabadell atorga un reconeixement al Parc de Recerca de la UAB per connectar la tecnologia i la societat.

Els Premis Cambra han tornat després de 10 anys d'absència. La Cambra del Comerç de Sabadell, organitzadora dels premis, és una institució creada amb l'objectiu d'oferir serveis al teixit empresarial de la ciutat i de tot el conjunt de la demarcació. Els guardons d'aquest any han estat per l'empresa Lípidos Santiga SA, l'empresari Josep Bombardó a títol pòstum i el Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) perquè "contribueixen a la millora de la competitivitat del nostre país".

El Parc de Recerca de la UAB és una fundació privada, creada el 2007, sense ànim de lucre. Durant aquests anys ha estat una eina bàsica de tres entitats especialitzades en recerca: la Universitat Autònoma de Barcelona, el Consell Superior d'Investigadors (CSIC) i l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA). Va ser creada, principalment, per contribuir a la millora de la transferència de coneixements entre la Universitat i l'empresa.

Rosa Maria Sebastián, directora General del Parc de Recerca de la UAB, segons va poder explicar durant l'acte, el Parc de Recerca s'ha convertit en un node de connexió entre el coneixement i la tecnologia amb la societat, les empreses i la universitat per resoldre propers reptes.