contador de visitas gratis AMICS UAB-Telegram arriba a la UAB com a nou canal de comunicació

Telegram arriba a la UAB com a nou canal de comunicació

La Universitat Autònoma de Barcelona posa en marxa el seu canal de Telegram

Pocs dies després de que la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) patís un atac informàtic que ha deixat a tot l'alumnat sense poder connectar-se a la xarxa de la universitat, es busquen solucions per tal de fer arribar informació important a tota la comunitat universitària. Els informàtics que estan al corrent de l'atac han declarat que es tracta d'un programa informàtic que restringeix l'accés a alguns arxius del sistema infectat pel virus. Altrament, es demana un rescat a canvi de recuperar tota la informació perduda. 

Ara mateix la UAB només té un canal de comunicació amb els alumnes: les xarxes socials. Com a solució provisional i segura han decidit crear un canal de Telegram per poder fer arribar informació rellevant a tota la comunitat. Telegram és una aplicació de missatgeria instantània que, gratuïtament, permet enviar i rebre missatges a traves d'Internet. L'objectiu principal d'aquesta aplicació és oferir una major privadesa i seguretat als seus usuaris. Per tant, aquesta alternativa per poder establir comunicació amb l'alumnat s'ha posat en marxa i ja s'està fent difussió del nou canal. 

Si esteu interessats en rebre informació de la UAB, no dubteu en unir-vos al canal de Telegram mitjançant aquest enllaç.