contador de visitas gratis AMICS UAB-Agenda primer trimestre del 2024

Agenda primer trimestre del 2024

Agenda per als mesos gener, febrer i març.

A continuació, s’exposen les diferents activitats que es portaran a terme al primer trimestre del 2024. Fent clic a sobre de la imatge o del títol us portarà a la notícia. 

GENER

                                                                                           

23/01 Conferència: Civisme a les nostres ciutats i pobles

Conferència d’Universitat Opina conduïda per Joan Lluís Pérez Francesch, Catedràtic en Dret Constitucional a la UAB. Aquesta tracta en analitzar el valor del civisme com a eina de cohesió social i de justícia amb la intenció d’aprofundir en la rellevància crítica de l'educació moral com a base per a la formació de ciutadans responsables i compromesos.

   

25/01 Presentació del llibre: Las claves de la investigación científica

Escrit i presentat per Julio Mario Hoyos i Juan Carlos Moreno. Amb la participació de Daniel Rico, professor i director del Departament d’Art i de Musicologia de la UAB i Álvaro Serrano Morrás, graduat en Biologia per la UAB. La presentació tracta de respondre preguntes sobre com funciona la ciència o quins són els principals mètodes emprats en la recerca científica.

FEBRER
                                                                 

20/02 Conferència: Referents femenins en el món científic: On són les dones?

Conferència d’Universitat Opina conduïda per Susanna Baqué, doctora en Bioquímica i Biologia Molecular. Reflexiona sobre com algunes de les ments femenines han romàs a l'ombra durant dècades, destacant alguns dels grans noms femenins i examinant les raons per les quals aquestes contribucions han passat desapercebudes i les mesures que es poden prendre per canviar-ho.

29/02 Taller: Estalvi de salut. Taller per aprendre a viure millor

Taller a càrrec d’Antoni Narbona, titulat en fisioteràpia i infermeria. Amb la finalitat d’educar en l'estalvi de salut i aprendre a viure més bé, reduint el risc de malalties que tenen a veure amb mals hàbits posturals, d'alimentació, descans, entre d’altres. La sessió combina la part teòrica amb la part pràctica, amb exercicis al final.

MARÇ
                                                                  

12/03 Conferència: Les criptomonedes: què són els bitcoins i com funcionen

Conferència d’Universitat Opina conduïda per Jordi Herrera, doctor i professor al departament d’enginyeria de la informació i les comunicacions a la UAB. La conferència aclareix el funcionament de les criptomonedes i els avantatges i inconvenients que poden representar als seus usuaris. També explica l’origen d’aquestes monedes digitals i que les diferencia dels sistemes i de les monedes tradicionals.