contador de visitas gratis AMICS UAB-Maite Paramio

Maite Paramio

La Sra. Paramio va decidir estudiar veterinària seguint els passos del seu pare. Es va doctorar en biologia de la reproducció de les espècies remugants i després d'una breu estada a Múrcia, va entrar a la UAB.
Des del 1987 ha estat membre de la Facultat de Veterinària de la UAB. Primer com a professora i després ocupant la Càtedra de Producció Animal i creant i dirigint del Grup de Recerca Consolidat de la Generalitat de Catalunya en Biotecnologia Embrionària de les Espècies Ramaderes.
A part de la seva tasca a la UAB, ha realitzat estudis postdoctorals a Anglaterra, França, a Geòrgia (USA) i en la UC Davis (USA) i ha estat professora visitant en les Universitats de Geòrgia en Athens i de Califòrnia en Davis (USA), França (INRA en Tours) el Regne Unit (Royal Veterinary College, Londres) i Itàlia (Sàsser).
Paral·lelament a la seva activitat docent i investigadora, ha destacat pel seu compromís feminista, sent presidenta d'AMIT- Catalunya i social, com a un dels membres fundadors de Veterinarios sin Fronteres.