contador de visitas gratis AMICS UAB-Obert el període per presentar candidatures a la presidència d'Amics UAB

Obert el període per presentar candidatures a la presidència d'Amics UAB

A partir del proper diumenge 15 de maig de 2022 queda obert el període per presentar candidatures per formar un equip de govern de l'Associació d'Amics de la UAB

El termini venç el dilluns 30 de maig de 2022, donat que es disposen d'onze dies hàbils per presentar-s'hi.

La Junta Directiva té la composició següent:

  1. El President.

  2. Els Vicepresidents, un màxim de dos, el secretari de l’Associació i els Coordinadors d’àrea, un màxim de cinc, que formen la Comissió executiva.

  1. Un màxim de deu Vocals elegits per l’Assemblea general d’entre els socis numeraris i els corporatius.

  2. Tres membres en representació de la UAB: el Rector, el President del Consell Social i el Secretari general de la UAB, o persones en qui deleguin.

  3. El Secretari Executiu de l’Associació

Aquests càrrecs, tret del de Secretari/a Executiu/a, tenen una vigència de 4 anys. El President, els Vicepresidents i el secretari podran ser designats per un màxim de dos mandats consecutius. Si ho desitgeu, podeu consultar els estatuts de l'Associació. 

Les candidatures que es presentin dins del termini establert seran avaluades en la propera Assemblea General Extraordinària del 7 de juny. 

 

Les persones interessades poden posar-se amb contacte amb presidencia@amicsuab.cat per tal de presentar la candidatura o resoldre qualsevol dubte sobre aquesta qüestió.