contador de visitas gratis AMICS UAB-Coneixes la nova carpeta UAB?

Coneixes la nova carpeta UAB?

Deixar enrere la pandèmia i recuperar espais de normalitat, però també celebrar-los. A la UAB som molt conscients que tenir un campus com el de les universitats de les pel·lícules americanes, un “green campus”, és un dels avantatges competitius més importants de la Universitat. No només perquè ens permet desenvolupar l’activitat acadèmica, de recerca i de transferència en un entorn natural i d’alt valor ecològic, sinó també perquè ens permet disposar d’un espai central on fomentar les interrelacions entre totes les facultats, les escoles, els centres d’investigació i els serveis.

Moltes universitats presumeixen d’estar dins d’una gran ciutat. A la UAB ens agrada presumir justament del contrari: no som dins d’una gran ciutat, sinó que la UAB acull dins seu una gran ciutat. Una ciutat del coneixement on cada dia estudien, fan recerca i transferència, viuen i comparteixen experiències prop de 50.000 persones. El campus és una ciutat universitària.

La imatge de la gespa del campus UAB vol transmetre això i molt més. Perquè l’experiència universitària és un moment clau en la vida dels estudiants i cadascú es fa la seva. El color verd del campus UAB ha estat el paisatge de moltes d’aquestes experiències, i el disseny de la carpeta UAB d’aquest any et permet emportar-te’n un trosset, d’aquest campus, a sota del braç, per passejar-lo, i per presumir-lo, arreu del país.

De ben segur que la nova carpeta tindrà molts fans i també alguns haters: com les samarretes dels equips de fútbol, una bona carpeta no deixa mai indiferent a ningú. Esperem els teus comentaris a l'Instagram de la UAB amb el hashtag #carpetaUAB!

Més informació
T'esperem a la UAB