AMICS UAB
Login  Register
  Serveis de la web AmicsUAB  
  A- A+     


CONFERÈNCIA A RUBÍ Updated 17/4/2015 

'El canvi climàtic: com afectarà els ecosistemes mediterranis?' a càrrec de Ferran Rodà, catedràtic d'Ecologia de la UAB i investigador del CREAF va tenir lloc el 4 de juny a la Biblioteca de Rubí.

CONFERÈNCIA Updated 12/3/2015 

La conferència 'Igualtat de gènere en l'àmbit del coneixement, la recerca, l'empresa, l'administració i la vida civil' va tenir lloc el 13 de març.

Fotografies

CONFERÈNCIA Updated 6/2/2015 

'Dialogant amb Goya', conferència a càrrec de Jèssica Jaques Pi va tenir lloc el 12 de febrer al Museu d'Art de Cerdanyola.

Fotografies / Crònica

 

CONFERÈNCIA Updated 5/2/2015 

La conferència 'La regeneració democràtica' a càrrec de Joan Botella i Joan Marcet, va tenir lloc el dimecres 11 de març.

Fotografies / Vídeo de l'acte

CONFERÈNCIA Updated 19/12/2014 

'L'impacte de la Primera Guerra Mundial sobre la indústria catalana' a càrrec d'Esteve Deu Baigual, professor emèrit d’Història i Institucions Econòmiques de la UAB va tenir lloc el 5 de febrer.

Fotografies / Vídeo / Resum de la ponència

Seminari Updated 5/5/2014 

Seminari Sobre Desigualtats

Ponents: Joan Trullén, Lluís Flaquer, Josep Maria Vegara, Anton Costas.

Podeu consultar les fotografies i el resum de les ponències

“Llegir és viure dues vegades, viure una vida alternativa”, Almudena Grandes Updated 23/10/2012 

L'escriptora Almudena Grandes va conversar amb la professora de Filologia Espanyola, Dolors Poch i amb l'editor, Juan Cerezo en una acte titulat ‘Episodis d’una guerra interminable: de Galdós a Almudena Grandes’, que va tenir lloc el passat dijous 18 d'octubre.

Consulta la crònica de l'acte

 

'La fraternitat com a categoria política', Osvaldo Barreneche Updated 3/7/2012 

"La fraternitat com a categoria política"

Conferència a càrrec d'Osvaldo Barreneche, professor titular d'Història Americana de la Universidad Nacional de La Plata (Argentina)

Consulta la crònica de l'acte i les fotografies

Conferències. Impacte global i local de la (re)emergència de la xina. Updated 17/2/2011 
Una trentena de persones va assistir a la conferència L'impacte global de la (re-) emergència de la Xina, pronunciada per Sean Golden, director de l'Intitut d'Estudis Internacionals i Interculturals de la UAB i organitzada per l'Associació d'Amics de la UAB a la Torre Vila-Puig.
Programa Divulgació Updated 7/10/2010 

El programa d’activitats Divulgació consisteix a facilitar a les entitats socials que ho desitgin la participació de professorat universitari per conduir xerrades i tertúlies sobre temes científics i culturals d’actualitat.

Page  1 2 Next


  Registrar-me al butlletí
i estar al dia de les novetats

Comunica't amb Amics UAB: Envianos un mail http://amicsuab.lrgrup.com en Facebook http://amicsuab.lrgrup.com en Facebook   
Copyright Amics UAB