contador de visitas gratis AMICS UAB-AmicsUAB canvia la seva estructura organitzativa en una assemblea extraordinària

AmicsUAB canvia la seva estructura organitzativa en una assemblea extraordinària

AmicsUAB ha incorporat un Consell Assessor i ha fet modificacions en la seva Junta Directiva que es reuneixen un cop al mes. El Consell Assessor es reuneixen 3 cops a l’any.

A l’actual Junta Directiva hi trobem membres de l’antiga junta com el Joan Botella i el Lluís Brunet, que repeteixen com a responsable de relacions institucionals i tresorers, respectivament. El Gabriel Izard torna a ser el secretari general després d'uns anys. També trobem a nous membres que tenen una vinculació amb la UAB com seria el rector Javier Lafuente, la secretària general de la UAB, l’Esther Zapater, la Sònia Hernàndez com a representant del Consell Social i el Xavier Isern, responsable de projectes de la UAB i persones del món de l'empresa de la zona, com podrien ser Josep Sans de Condis i Eduardo Lopez de Fujifilm.

També com a noves incorporacions que formen part de la UAB, tenim als degans de diferents facultats de la UAB, com poden ser la Marta Bertrán d'educació, la Laura Feliu de ciències polítiques i la María José Recoder de comunicació. Com a professora d'economia tenim a la Anna Tenza.

També com a persones en el món de l'empresa hi trobem la Laia Arnal que forma part del VHIR i desenvoluparà la funció de responsable de les relacions amb l'esfera UAB, la Susanna Baqué de Danaher i la Virginia Palacios de HP.

Hem afegit la figura de dos vicepresidents com són l’Emanuela Carmenati, vicecònsol d’Itàlia a Catalunya i el José M. Milà, dissenyador i empresari,. El Francesc Cayuela segueix sent el president d’AmicsUAB.

De membres convidats n'hi ha dos, el Vicent Sanclemente, membre de RTVE i el Jaume Farrés, degà de la facultat de biociències.

En el Consell Assessor hi trobem el president d’AmicsUAB, el Francesc Cayuela, el secretari general, el Gabriel Izard, els membres de la junta que ho han estat fins al març del 2021, els antics presidents d'AmicsUAB i els rectors des de la fundació de la UAB fins a l’última, la Dra. Margarita Arboix.

El Ramón Gracia, el Xavier Muñoz, el Antonio Franco i l'Albert Sòria com a expresidents de l'entitat formen part del Consell Assessor, juntament amb els 5 exrectors que han acceptat el càrrec: el Ramón Pascual, el Josep M. Vallès, el Lluís Ferrer, l'Ana Ripoll i la darrera rectora, la Margarita Arboix.

Pel que fa a antics membres de la junta hi trobem al Lluís Bogunyà, la Rosa Carrió, la Montserrat García Calders, l'Hortensia Iturriaga i la Montserrat Roca

Es va aprovar la reestructuració d’AmicsUAB a l’Assemblea extraordinària realitzada al dimarts 16 de març a les 16 hores en segona convocatòria.