contador de visitas gratis AMICS UAB-Nova nanomedicina DELOS per al tractament tòpic de ferides complexes

Nova nanomedicina DELOS per al tractament tòpic de ferides complexes

Un cas d'èxit de reformular una proteïna amb activitat terapèutica de regeneració de la pell, per millorar la seva estabilitat, alliberament i eficàcia.

Al març de 2021 es va publicar recentment un article titulat "Factor de creixement epidèrmic humà recombinant / nanoconjugadors quatsome: un sistema robust d'administració tòpica per a la curació complexa de ferides" a la revista Advanced Therapeutics Journal (Wiley Online Library). En aquest article es descriu el desenvolupament i la caracterització profunda de les noves Nanovesícules DELOS com una nanomedicina potencial per al tractament tòpic de ferides complexes, en particular les úlceres de peu diabètic (UPD) i les úlceres venoses de la cama (VLU).

En la publicació s'informa un mètode suau, fiable i escalable basat en la nostra plataforma patentada DELOS per obtenir aquests nanoconjugadors de factor de creixement epidèrmic humà recombinant i nanovesícules DELOS. Aquests nanoconjugadors exhibeixen valors apropiats dels principals atributs crítics de qualitat de les nanomedicines col·loidals, com la distribució de la mida de partícula nanoscòpica estreta i controlada (que tenen un paper important en la determinació de la seva estabilitat), la càrrega del fàrmac, l'alliberament del fàrmac, la protecció del fàrmac, la capacitat de focalització i la bioactivitat. A més, exhibeixen una acció dual per 1) activitat antimicrobiana incorporada que prevé infeccions i 2) promou la regeneració del teixit de granulació i la reepitelització amb el tancament complet de ferides complexes.

Més informació