contador de visitas gratis AMICS UAB-AmicsUAB es solidaritza amb al poble d'Ucraïna

AmicsUAB es solidaritza amb al poble d'Ucraïna

Des d'Amics UAB volem solidaritzar-nos amb el poble d'Ucraïna, i fem nostres els comunicats de rebuig a la guerra realitzats per ACUP, Xarxes Vives i la CRUE. 

Els comunicats condemnen fermament l'ús de l'agressió militar de Rússia com a instrument per dirimir disputes territorials, que és contrari al Dret Internacional i als drets humans. 

Res és més contrari a l'esperit universitari que la violència. Es demana a la diplomàcia que torni a ocupar el lloc que lo correspon com a via de resolució d'un conflicte que, si no s'atura inmediatament, pot portar unes conseqüències inimaginables. 

Per últim, cal expressar la nostra solidaritat amb el poble d'Ucraïna i la necessitat de buscar una solució pacífica al conflicte. 

 

Comunicats:

-
Xarxa Vives d'Universitats

- ACUP

- CRUE

Ajudem a Ucraïna

AmicsUAB s'ha sumat al projecte de la FECAMM per oferir l'ajuda en tot el que ens sigui possible a les entitats de malalties minoritàries d'Ucraïna.

Si sou afectats, famílies d'afectats o entitats relacionades amb les malalties minoritàries, no dubteu a posar-vos en contacte amb a través del correu info@fecamm.org, explicant quines són les vostres necessitats i com podem ajudar-vos. Des de la FECAMM es faràb tot el possible per millorar la situació.

Davant de les dificultats, junts fem Pinya!

 

S'ha contactat amb l'associació "Орфанні захворювання України" "Malalties òrfenes d'Ucraïna" per veure com podíem ajudar i han proposat dues vies d'ajuda:

Per una banda, necessiten fer una recol·lecta de:

fecamm

Analgèsics

fecamm Sacs de dormir

fecamm

Hemostàtica

fecamm Roba polar abrigada
fecamm 

Torniquets hemostàtics

fecamm Armilles a prova de bales
fecamm

Bosses de venda, embenats

fecamm Cascs militars de Kevlar
fecamm

Walkie-talkies Motorola (Motorola dp 4400 4800 132-176MHz i bateries carregables compatibles)

fecamm Quadcopters

 

  fecamm Imatges tèrmiques

Podeu deixar les vostres donacions a l'edifici d'EUREKA del campus UAB o a l'edifici d'AmicsUAB a Torre Vila Puig que també es troba al campus. Per fer-ho poseu-vos en contacte a través del correu info@fecamm.org


Per altra banda, hi ha la possibilitat de contribuir a l'ajuda financera (tots els diners rebuts s'utilitzaran per a les necessitats dels defensors i hospitals d'Ucraïna) fent una contribució a qualsevol dels comptes de l'organització "Malalties òrfenes d'Ucraïna" esmentats a continuació:

Ajuda financera ukrania

 

També s'ha contactat amb la "Charitable Foundation Zaporuka" que ajuda als infants amb càncer d'Ucraïna. Actualment, la fundació està evacuant nens amb càncer i les seves famílies de Kíev i altres ciutats ucraïneses. Algunes famílies s'han desplaçat a Ternopil i Lviv (Ucraïna occidental). Els nens estan sotmesos a un tractament rutinari. Molts dels nens van ser enviats a l'estranger, a Polònia i Itàlia.

Es pot donar suport a aquesta fundació a través de Global Giving o per SWIFT.

 

L'associació CF-Ukraine demana la recol·lecta de roba i calçat de totes les talles, perquè estan ajudant a la coordinació humanitària per les famílies que travessen la frontera.

 

I l'associació PHA Ukraine demana llocs d'acollida per famílies, a Espanya.

 

Громадська спілка"Орфанні захворювання України"   Eurodis   FECAMM
         
Charitable Foundation Zaporuka   AmicsUAB   cf-europe
         
CSMA   PHA europe