contador de visitas gratis AMICS UAB-Continuem aprenent plegats

Continuem aprenent plegats

AmicsUAB treballa per poder dur a terme la Universitat Opina, el Sopar Claris i les Visites Culturals, totes tres amb un objectiu comú: ser el pont de la transferencia del coneixement de la Universitat a la Societat.

La Universitat Opina

L'objectiu d'aquest projecte és donar a conèixer l'opinió de la comunitat universitària catalana sobre qüestions que afecten la vida dels ciutadans. Per aconseguir-ho, s'organitzen conferències de debat sobre temes diversos i d'actualitat (economia, feminisme, política, salut...) en què participen professors de les universitats públiques catalanes i altres especialistes.

Actualment les seus de referència per La Universitat Opina són l'Ateneu Barcelonès, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Casa Convalescència, la Biblioteca Mestre Martí Tauler (Rubí), l’Aula Bordeta i la Fundació Bosch i Cadafalch.

A part de les jornades programades des de l'entitat, AmicsUAB es compromet a organitzar conferències i tertúlies a càrrec de professors de la UAB sobre temàtiques específiques dirigides a les associacions de veïns, ateneus i entitats cívico-culturals que ho sol·licitin. 

Sopars-Tertúlia Claris

Els Sopars Claris volen ser un espai de reunió informal entre empresaris i persones del món de la recerca. Es fan una vintena de trobades anuals dividits en 6 cicles: Salut, Comunicació, Política i Societat, Tecnologia, Infraestructures i Europa.

Cada temàtica tindrà 3 tertúlies repartides durant l’any. El nombre màxim d’assistents serà de 30 persones. Dividits de la següent manera:

- 1/3 de l’entorn UAB i de la fundació Catalunya Europa

- 1/3 empresaris i autoritats del sector públic de la temàtica

- 1/3 empreses que tenen conveni amb AmicsUAB

Visites Culturals

L'entitat organitza visites i rutes d'interès cultural i històric com per exemple "Barcelona i la Gran Guerra" i la "Barcelona Maçònica" i a llocs de rellevant interès científic com el Sincrotró d'Alba.