contador de visitas gratis AMICS UAB-La Universitat Autònoma de Barcelona publica "Las claves de la investigación científica": Una guia pedagògica per comprendre el món de la recerca científica

La Universitat Autònoma de Barcelona publica "Las claves de la investigación científica": Una guia pedagògica per comprendre el món de la recerca científica

El Servei de Publicacions de la UAB ha anunciat la publicació d'un nou llibre que busca aportar llum als fonaments de la recerca científica. Titulat "Les Claus de la Investigació Científica", escrit per Julio Mario Hoyos i Juan Carlos Moreno.  

Amb motiu de la publicació del llibre, se’n farà una presentació el dijous 25 de gener, a les 19 h, a la llibreria Documenta, carrer de Pau Claris, 144 de Barcelona, amb la participació de Daniel Rico, professor i director del Departament d’Art i de Musicologia de la UAB, i director de la col·lecció «El espejo y la lámpara»; Álvaro Serrano Morrás, graduat en Biologia per la UAB, màster en Bioinformàtica per a les Ciències de la Salut per la Universitat Pompeu Fabra i doctorand de la Universitat de Barcelona, i els autors del llibre.

El llibre tracta de respondre preguntes sobre com funciona la ciència o quins són els principals mètodes emprats en la recerca científica, entre d’altres. Tot això, utilitzant un llenguatge no especialitzat i un propòsit pedagògic, esdevenint una guia de recerca científica.

A la presentació del llibre trobareu tot això i molt més; des d’AmicsUAB us animem a assistir-hi!!!