contador de visitas gratis AMICS UAB-Nova col·laboració

Nova col·laboració

L’Associació d’Amics de la UAB i l’Ateneu Barcelonès han signat un acord de col·laboració. Les dues entitats treballaran de forma conjunta amb l’objectiu comú de promoure espais de debat i reflexió. Les jornades de debat del cicle ‘Universitat Opina’, organitzades des de fa anys per l’Associació d’Amics, tindran lloc a partir d’ara, en algunes ocasions, a l’Ateneu Barcelonès.

Ambdós associacions difondran les activitats conjuntes als seus associats i a través dels canals de comunicació habituals, i col·laboraran en els materials de difusió posteriors del contingut de les ponències de l’acte.

El passat 13 de gener va tenir lloc a la sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès la conferència Els mitjans de comunicació i la independència, organitzada per l’Associació d’Amics de la UAB, amb la presència com a ponents de Joan Botella, professor de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona i exmembre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya; Salvador Cardús, professor de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona; Ana Sanz, professora de Ciència Política de la Universitat de Barcelona i Josep Maria Vallès, professor de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona i exconseller de Justícia.

I el proper dimarts 11 de febrer es realitzarà a la mateixa sala la conferència ‘El model Barcelona’ amb Pere Durán, director general de Turisme de Barcelona; Oriol Nel·lo, geògraf especialista en estudis urbans i Xavier Vives, professor d’Economia de l’IESE.