contador de visitas gratis AMICS UAB-Acte de lliurament dels Premis Literaris 2020 i 2021

Acte de lliurament dels Premis Literaris 2020 i 2021

La UAB i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès celebraran el dimarts, 25 de maig, a les 18h, a la Sala d'actes de Rectorat, l’acte de lliurament dels Premis Literaris de les edicions 2020 i 2021. L'acte es retransmetrà pel canal de YouTube de la UAB.

El maig de l’any passat, degut a les mesures de contenció derivades de la Covid-19, no es va poder celebrar l’acte de lliurament de Premis Literaris i fer l'entrega dels diplomes als guanyadors del 2020. Posteriorment, el Servei de Publicacions de la UAB va publicar els llibres guanyadors, que tampoc es van poder presentar públicament, en l’acte previst al novembre a Cerdanyola del Vallès.

Enguany, donat que el 9 de maig s’ha aixecat l’Estat d’Alarma, l’acte de proclamació de les obres guanyadores dels Premis Literaris del 2021, previst pel 6 de maig, es farà el 25 de maig, a les 18 h, a la Sala d’Actes del Rectorat de la UAB.

L’esdeveniment inclourà l’entrega dels diplomes i la presentació dels llibres dels guanyadors del 2020, i el lliurament dels premis als guanyadors del 2021.

En l’acte, hi intervindran Javier Lafuente, rector de la UAB; Carlos Cordón, alcalde de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès; Rosa María Sebastián Pérez, vicerectora d’Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB i Óscar Pons, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

L’esdeveniment serà a porta tancada, amb assistència per invitació expressa, i es podrà seguir en directe (streaming), a través del canal de YouTube de la UAB. La fita inclourà l'actuació del grup Poetic Trio.

Més informació