contador de visitas gratis AMICS UAB-I ara què? Catalunya després del 21D

I ara què? Catalunya després del 21D

El passat dijous 15 de març a les 21 h  es va celebrar una nova edició de la Tertúlia-Sopar Claris, on vam sopar a l’hotel Claris amb Jordi Amat, filòleg i escriptor.  Amat és autor de “La confabulació dels irresponsables”, llibre on analitza el procés a Catalunya des de l’Estatut fins a l’aplicació del 155.

El Sr. Amat va analitzar com ha quedat la situació política al país després de les eleccions del 21D. Un dels primers punts analitzats va ser el diàleg, no només entre Catalunya i Espanya, sino també entre els mateixos catalans. Va considerar que en les eleccions del 21D hi ha haver 2 milions de persones que van apostar per la independència, però també una mica més de dos milions que no en van apostar. Pero va creure que, en algún moment moment, aquestes dues parts "s'hauran d'entendre per recuperar l'autogovern". 

Amat va parlar també del "preu que haurem de pagar" pel procès en aspectes com la llengua i l'economia. Va afirmar que el discurs doctrinal en contra de la inmerssió lingüística ara és més fort que mai. A més, va aclarir també que la situació econòmica a Catalunya ja no és la mateixa d'abans, però va considerar que el problema no es nacional, sinò global. 

Després de la intervenció, els assistents van formular les seves preguntes i van exposar les seves opinions. A continuació podreu llegir la transcripció complerta del dirscurs de Jordi Amat. 

Fotografies de l'acte

Més fotografies a l'enllaçMés fotografies a l'enllaç