contador de visitas gratis AMICS UAB-Intel·ligència artificial al Barça

Intel·ligència artificial al Barça

El passat 20 d’octubre es va celebrar un Sopar-Tertúlia Claris amb el suggestiu títol de Transformació Digital al FC Barcelona  a càrrec de Joan Moya, Director de Tecnologiía d'informació i en Jordi Mompart, Director de Recerca i Analítica, protagonistes d’aquesta transformació.

Tots dos varen explicar que les aplicacions del big data i de la intel·ligència artificial són ja una realitat al futbol modern, tan a la gestió esportiva dels clubs com a l'econòmica. És dir, proporcionen avantatges competitius a la presa de decisions dels gestors esportius i econòmics del clubs, factors importants en entorns tan competitius com és el futbol d'élit europeu en aquests moments. Les mesures de seguretat i confidencialitat del club són altament restrictives i la informació que es va donar durant el Sopar-Tertúlia van ser confidencials. 

 

Jordi Mompart


La nova etapa de la presidència de Joan Laporta al FC. Barcelona s’ha caracteritzat per una transformació digital de l'entitat esportiva capdavantera, així com per una gestió molt més basada a la big data i a la intel·ligència artificial que ha facilitat el canvi de rumb del Barça. Els nostres convidats varen explicar quines han estat les claus d'aquesta transformació i els resultats ja són visibles per a tots.