contador de visitas gratis AMICS UAB-Transformació digital al FC Barcelona

Transformació digital al FC Barcelona

El proper 20 d'octubre a les 20:00 celebrarem un Sopar-Tertúlia Claris amb el títol Transformació Digital al FC Barcelona hi contarem la participació dels grans protagonistes d'aquesta transformació: Joan Moya, Director de Tecnologiía d'informació i en Jordi Mompart, Director de Recerca i Analítica. 

Avui dia les aplicacions del big data i de la intel·ligència artificial son ja una realitat al futbol modern, tan a la gestió esportiva dels clubs com a l'econòmica. És dir, proporcionen avantatges competitius a la presa de decisions dels gestors esportius i econòmics del clubs, factors importants en entorns tan competitius com és el futbol d'élit europeu en aquests moments.

La nova etapa de la presidencia de Joan Laporta al FC. Barcelona es caracteritza per una transformació digital de l'entitat esportiva capdavantera, així com per una gestió molt més basada a la big data i a la intel·ligencia artificial que ha facilitat el canvi de rumb del Barça. Els nostres convidats explicaran quines han estat les claus d'aquesta transformació i els resultats ja visibles per a tots.

 

 

                                                                           amicsuab-inscripcio-sopar-tertulia-claris