contador de visitas gratis AMICS UAB-XI edició de la Cursa de la UAB en suport a La Marató de TV3

XI edició de la Cursa de la UAB en suport a La Marató de TV3

La UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona i d’Applus+ Laboratories, organitzen el diumenge 18 de desembre la Cursa i caminada solidària 2022 en suport a La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular. És l'onzena edició d'un esdeveniment que converteix el campus en una festa esportiva i solidària.

Es poden participar en les diferents modalitats: la caminada de 6km, la cursa de 6km, la cursa de 11.6km i la cursa/caminada de mobilitat reduïda de 480m. La sortida i l’arribada serà, com cada any, a la Vila Universitària. El recorregut llarg passarà pel Sincrotró Alba i entrarà pel centre de Cerdanyola del Vallès.

L'edició d'enguany comptarà, com a novetat, amb una cursa infantil específica. A més es podrà gaudir de l'actuació de la colla castellera de la UAB i també de l'animació de la xaranga de l'Autònoma. En la darrera edició de la cursa, l'any passat, van participar-hi més de 1.400 persones i es van recaptar 18.350 euros.

Les inscripcions es poden realitzar online a través de la web de la cursa i fins el divendres 16 de desembre a les 20:00h.

INSCRIPCIONS