contador de visitas gratis AMICS UAB-John Ward

John Ward

Format en Ciències Naturals (Zoologia) i pedagogia, en acabar la universitat, va treballar en el Zoològic de Dublín instal·lant, poblant i mantenint el seu primer registre informatitzat dels seus animals.

Després de diversos anys com a professor de secundària, va fer una breu incursió en el món empresarial en fer-se càrrec d'un local de música en viu i exhibicions d'art en el centre de Barcelona.

Des de 2004, està treballant en la indústria farmacèutica i ha ocupat diversos rols al llarg dels anys: Assumptes Reguladors, Garantia de Qualitat, Operacions Clíniques i Implementació Operacional.

Actualment s'encarrega de les relacions institucionals de la seva empresa, amb un enfocament en la implementació de tecnologia per a millorar l'ús de les dades de salut i ajudar als nostres investigadors, hospitals, autoritats sanitàries i governs locals a millorar els resultats per als pacients i l'eficiència operativa, mitjançant l'ús del bigdata i tecnologies avançades aplicades.

Col·labora amb la Federació Catalana de Malalties Rares (FECAMM) en les seves relacions amb la indústria i els centres de recerca i en el desenvolupament de la seva plataforma, Patient73Hub.