contador de visitas gratis AMICS UAB-Oriol Brutau

Oriol Brutau

Oriol Brutau (Granollers, 1971) és consultor expert en comunicació comercial i de màrqueting per empreses industrials en entorns B2B; amb una àmplia experiència en l’àmbit de la comunicació gràfica, la publicitat i la direcció de màrqueting, sobre la qual ha fundat diverses empreses en l’àrea de la consultoria, del desenvolupament de productes de consum i de les tecnologies de la comunicació.

Va començar la seva carrera professional com a dissenyador i projectista industrial. Posteriorment va transitar pel disseny gràfic, la publicitat i la gestió d’esdeveniments empresarials. Actualment exerceix la consultoria de màrqueting per a pimes industrials i de serveis, i és assessor en consells de família i comitès de direcció.

Articulista, col·laborador habitual en mitjans de comunicació. Bloguer i assidu a les xarxes socials. És membre actiu de Rotary Internacional i de diverses entitats de suport a empresaris i emprenedors. És president de l’associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya, NEEC.