contador de visitas gratis AMICS UAB-Població General - Divulgació - Coronavirus

Població General - Divulgació - Coronavirus

 

 

 

 

Població General

 

 La UAB ha habilitat una pàgina específica i actualitzada sobre aquesta epidèmia que podeu consultar www.uab.cat/coronavirus

Els professors i experts de la UAB fan conferències en línia amb contingut específic sobre la pandèmia, obertes a tot el públic.

Les Biblioteques estant tancades, incloses les aules d'estudi. A tots els usuaris se'ls hi han allargat el termini de devolució de llibres i es mantenen diferents canals oberts per fer consultes

La biblioteca de l'Hospital Germans Tries i Pujol ha cedit el seu espai per instal·lar una UCI i acollir pacients afectats pel COVID-19.

Les biblioteques posen al vostre abast la biblioteca digital. També disposa del DDD (Dipòsit Digital de Documents), una eina que recopila, gestiona, difon i preserva la producció científica, docent i administrativa de la universitat.

UABOpenLAbs s'ha coordinat amb l'hospital taulí i el col·legi de metges de Barcelona per fabricar respiradors amb les impressores 3D.

Un equip de matemàtics i estadístics de la UAB, de la Humboldt-Universität zu Berlin i de la UPC està  desenvolupant un model per estimar el nombre real de nous casos diaris de persones infectades per COVID-19, davant la impossibilitat de tenir aquesta dada directament en tota la població donat que molts dels casos són lleus o asimptomàtics.

La UAB s'uneix a la hackathon #EuvsVirus! Des del 24 fins al 26 d'abril la Comissió Europea ha organitzat aquest esdeveniment per connectar experts i inversors per buscar solucions als problemes que comporta la COVID-19. Visita la pàgina de l'esdeveniment per participar o veure els avenços. 

   La UAB ofereix 45 cursos MOOC en línia, gratuïts, de diferents àmbits, impartits pel professorat de la UAB. Visita la plataforma Coursera.

L'ICPS organitza la segona edició del Cicle de Conferències "Perspectives d'anàlisi de la corrupció política", en línia.

També ha obert un canal de YouTube on penja les seves conferències.