contador de visitas gratis AMICS UAB-Conferència "Sobre la corrupció urbanística: el Dret, les terres i les persones" per Joan Amenós

Conferència "Sobre la corrupció urbanística: el Dret, les terres i les persones" per Joan Amenós

L'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), i el Grup de Recerca (SGR) sobre Política, Institucions i Corrupció a l'Època Contemporània (PICEC-UAB), organitzen la segona edició del Cicle de Conferències "Perspectives d'anàlisi de la corrupció política".
La tercera sessió està càrrec de Joan Amenós, doctor en dret i professor titular de Dret Administratiu a la Universitat Autònoma de Barcelona, es titula "Sobre la corrupció urbanística: el Dret, les terres i les persones" i es durà a terme aquest dimecres 27 de maig de 2020 a les 17 h per zoom. Els assistents s'han d'inscriure per la web de l'ICPS
Aquest cicle pretén oferir reunions de treball amb autors que han tractat el fenomen de la corrupció i que han fet aportacions darrerament.
Damià del Clot i David Fernández van fer les dues primeres conferències i Lluís Ferran Toledano i Joan Lluís Pérez Francesch faran una quarta titulada "Existeix l'estat profund o "deep state"? Anàlisi històrica i actual" programada pel juliol.