contador de visitas gratis AMICS UAB-Descobreix Japó a través dels seus whiskies a La Terrassa de l'hotel Claris

Descobreix Japó a través dels seus whiskies a La Terrassa de l'hotel Claris

El seu bàrman, Daniel Madeddu, proposa una exquisida selecció de sis espirituosos de les més reconegudes firmes de whisky del Japó

Aquesta temporada La Terrassa del Claris, per seguir gaudint a l'aire lliure a la seva privilegiada terrassa - el lloc de trobada a les "altures" de l'Eixample barceloní-, ofereix per als amants del whisky una selecció de marques de les més antigues destil·leries de whisky de malta del Japó.

El seu reconegut bàrman, Daniel Madeddu, guanyador de prestigiosos premis internacionals, ha triat les firmes Nikka i The House of Suntory per oferir una exquisida selecció de whiskies per delectar i apreciar a La Terrassa del Claris tota la riquesa de la natura i l'artesania del Japó que s'assaboreix en aquesta beguda. Les dues marques prèmium, de les més antigues destil·leries de whisky japonès, compten amb un gran currículum de guardons i són de les millors valorades del món.

Entre els diferents whiskies nipons que poden gaudir-se en La Terrassa de l'Claris estan els de la casa NikkaTaketzuru (creat en honor del fundador; de caràcter fort, color or vell i ànima escocesa), From the Barrel (barreja selecta dels millors single malt de la casa que tanca tot l'esperit de les seves destil·leries), i Miyagikyo (a la seva destil·leria es troba en un paradís natural que es reflecteix en el resultat); i els del segell de The House of SunturyHibiki Harmony (guardonat amb el premi al millor whisky del món), Yamazaky (destil·lat en una repobla amb aigua pura de font que presenta un cos fort i matisos herbals) i Hakushu (fresc, amb aromes de macedònia, menta i un toc fumat).

A més, La Terrassa del Claris té en aquests moments una atractiva oferta de tast de quatre dels seus whiskies japonesos elegits pel bartender.

El grup Derby Hotels Collection, compta amb el protocol Clean & Safe per a la seguretat sanitària de tots els seus espais: https://www.derbyhotels.com/clean-and-safe/.