contador de visitas gratis AMICS UAB-Jornada institucional per commemorar el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat

Jornada institucional per commemorar el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat

La UAB commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb una Jornada institucional el dijous, 9 de desembre, a les 12:30 a la Sala d’Actes del Rectorat.

L’acte serà presentant per la secretària general, l’Esther Zapater, i la directora de l’Observatori per a la Igualtat, la Maria Prats.

A continuació, es portarà a terme la taula rodona “Art i accessibilitat”, en el marc de la Setmana Artística i Inclusiva, amb la participació de professionals del món de l’art amb experiència en la inclusió de persones amb discapacitats. Hi participaran Anna Matamala, del grup de recerca Transmèdia de la UAB; Teresa González del MNAC,; Sonia Camacho del TNC; Claudia Torner d’Apropa Cultura, Mercedes Luz de la Fundació ONCE, i Adrián Rincón, director d’orquestra de l’ESMUC.  

Presentació de les Beques Impuls

Posteriorment, Tania Nadal, representant del Consell Social de la UAB, i Jordi Prat, Director de la Fundació Autònoma Solidària (FAS), presentaran les beques Beques Impuls que ofereix la Fundació Autònoma Solidària a estudiants amb discapacitats i la vicerectora d’Alumnat i Ocupabilitat, Anabel Galan, lliurarà les beques. 

Per finalitzar l’acte es podrà gaudir d’una actuació musical amb piano i veu a càrrec d’Adrián Rincón i Loly Ayuma.

L’acte comptarà amb interpretació de llenguatge de signes i subtitulació.

Pots consultar la notícia original al web de la UAB.