contador de visitas gratis AMICS UAB-La UAB col.laborarà amb l'Ajuntament de Terrassa en el seu pla d'equipaments municipals

La UAB col.laborarà amb l'Ajuntament de Terrassa en el seu pla d'equipaments municipals

El Departament de Geografia de la UAB i l’Ajuntament de Terrassa col.laboraran per a l’elaboració de la diagnosi territorial del Pla del d’equipaments i Espais municipals de Terrassa. El dimarts, 18 de gener, han presentat públicament l'acord.

En la presentació hi ha participat la Degana de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, Margarita Freixas. Aquests treballs seran coordinats pel professor Antoni Durà i la professora Anna Badia, amb la participació de la professora Meritxell Gisbert.

Comptarà amb la col·laboració, a través de les pràctiques extracurriculars, de dues estudiants del Grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial i una del Màster en Estudis Territorials i del Planejament. A més a més, en el marc d’aquesta col·laboració, la ciutat de Terrassa serà l’estudi de cas per a l’assignatura ‘Laboratori Territorial i Ambiental: Memòria’ del Grau en Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial.

La interacció entre l’adquisició i tractament de dades, la generació d’informació i la conversió d’aquesta informació en coneixement permetrà a l’estudiantat de l’assignatura de Laboratori i de les pràctiques extracurriculars, veure de primera mà com es construeix un pla territorial d’equipaments per a la presa de decisions, amb la voluntat de millora de la qualitat de vida de les persones.

Consulta la notícia original al web de la UAB.