contador de visitas gratis AMICS UAB-La UAB reconeguda per ser la millor universitat en gestió ambiental a Espanya

La UAB reconeguda per ser la millor universitat en gestió ambiental a Espanya

La UAB es situa en la primera posició per les seves polítiques de sostenibilitat a Espanya i mundialment es troba en la posició 16a (una millora de 21 posicions respecte l’edició anterior), segons la Universitat d’Indonèsia (UI). La UI ha publicat la X edició del GreenMetric Ranking of World Universities on compara a 780 universitats de tot el món per les seves polítiques de gestió respecte al medi ambient i la sostenibilitat ambiental.

La Unviersidad de Alcalá i la Universidad de la Coruña ocupen la segona i la tercera posició, respectivament, per les seves polítiques mediambientals a Espanya.

La informació del rànquing s’organitza en sis categories, amb els pesos indicats entre parèntesi: energia i canvi climàtic (21%), gestió de residus (18%), transports (18%), infraestructures (15%), ús de l’aigua (10%) i formación (18%). El conjunt de les valoracions en aquestes categories ha situat la UAB en la posició 16 del món. El rànquing destaca la UAB especialment en energia i canvi climàtic (8a posició), gestió de residus (33a posició) i gestió del transport (39a posició).