contador de visitas gratis AMICS UAB-Població General - Serveis Oberts - Coronavirus

Població General - Serveis Oberts - Coronavirus

 

 

   

Població General

 
Treball des de casa

 La majoria de serveis, inclòsos AmicsUABel Servei d'Ocupabilitat i l'Àrea de Relacions Internacionals, continuen actius en format teletreball i es poden contactar per correu o per altres canals.

L'Hospital Veterinari UAB resta obert per emergències, l'Hospital demana que els visitants compleixin els protocals de seguretat sanitària del centre. A més l'Hospital Clínic Veterinari UAB ha publicat una pàgina web on dona reposta a alguns dubtes sorgits sobre el coronavirus i les mascotes.

 

La UAB ofereix 45 cursos MOOC en línia, gratuïts, de diferents àmbits, impartits pel professorat de la UAB. Visita la plataforma Coursera.

Tàndem s'adapta a la situació actual i posa en marxa el Tàndem en línia per a totes les persones que vulguin continuar practicant llengües i estar en contacte amb altres estudiants de la UAB. Per participar només s'ha d'omplir aquest formulari.

UAB Idiomes Barcelona ha consolidat a través de la plataforma "Zoom" la reconversió dels cursos presencials. El tercer trimestre dels cursos sènior va començar al 14 d'abril a través de videoconferències.