contador de visitas gratis AMICS UAB-Agenda primer trimestre del 2024

Agenda primer trimestre del 2024

Agenda per als mesos gener, febrer i març.

A continuació, s’exposen les diferents activitats que es portaran a terme al primer trimestre del 2024. Fent clic a sobre de la imatge o del títol us portarà a la notícia. 

GENER

                                                                                           

23/01 Conferència: Civisme a les nostres ciutats i pobles

Conferència d’Universitat Opina conduïda per Joan Lluís Pérez Francesch, Catedràtic en Dret Constitucional a la UAB. Aquesta tracta en analitzar el valor del civisme com a eina de cohesió social i de justícia amb la intenció d’aprofundir en la rellevància crítica de l'educació moral com a base per a la formació de ciutadans responsables i compromesos.

   

25/01 Presentació del llibre: Las claves de la investigación científica

Escrit i presentat per Julio Mario Hoyos i Juan Carlos Moreno. Amb la participació de Daniel Rico, professor i director del Departament d’Art i de Musicologia de la UAB i Álvaro Serrano Morrás, graduat en Biologia per la UAB. La presentació tracta de respondre preguntes sobre com funciona la ciència o quins són els principals mètodes emprats en la recerca científica.

FEBRER
                                                                 

20/02 Conferència: Referents femenins en el món científic: On són les dones?

Conferència d’Universitat Opina conduïda per Susanna Baqué, doctora en Bioquímica i Biologia Molecular. Reflexiona sobre com algunes de les ments femenines han romàs a l'ombra durant dècades, destacant alguns dels grans noms femenins i examinant les raons per les quals aquestes contribucions han passat desapercebudes i les mesures que es poden prendre per canviar-ho.

29/02 Taller: Estalvi de salut. Taller per aprendre a viure millor

Taller a càrrec d’Antoni Narbona, titulat en fisioteràpia i infermeria. Amb la finalitat d’educar en l'estalvi de salut i aprendre a viure més bé, reduint el risc de malalties que tenen a veure amb mals hàbits posturals, d'alimentació, descans, entre d’altres. La sessió combina la part teòrica amb la part pràctica, amb exercicis al final.

MARÇ

 XIX Jornada Institucional en commemoració del Dia de les Dones Treballadores

La UAB commemora el 8M 2024 el 6 de març a les 12. 00 h a la sala d’actes del Rectorat. Enguany, l’acte reconeixerà la trajectòria de la Dra. Margot Pujal i Llombart del Departament de Psicologia Social. L’acte és infoaccessible. Per veure la resta d'activitats visualitza aquest enllaç

 

 

                                                                  

12/03 Conferència: Les criptomonedes: què són els bitcoins i com funcionen

Conferència d’Universitat Opina conduïda per Jordi Herrera, doctor i professor al departament d’enginyeria de la informació i les comunicacions a la UAB. La conferència aclareix el funcionament de les criptomonedes i els avantatges i inconvenients que poden representar als seus usuaris. També explica l’origen d’aquestes monedes digitals i que les diferencia dels sistemes i de les monedes tradicionals.

14/03 Presentació del llibre ''Vull viure a casa. La història de la Remedios'' - ''Quiero vivir en casa''

El dijous 14 de març a les 18:30h, a la Sala de Lectura de la Biblioteca de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (Mallorca, 283, Barcelona). Organitzat per la Fundació Sant Raimon de Penyafort.