contador de visitas gratis AMICS UAB-SEMINARI: La cultura de seguretat a l’Estat espanyol i a Catalunya

SEMINARI: La cultura de seguretat a l’Estat espanyol i a Catalunya

L’ICPS, conjuntament amb AmicsUAB, organitza el seminari: “La cultura de seguretat a l’Estat espanyol i a Catalunya”. Hi hauran 5 sessions al llarg del maig que es faran de 16 a 18h a la Seu de l’ICPS.

Aquest seminari té l’objectiu de contribuir en el desenvolupament de la cultura de seguretat, difondre els valors cívics i analitzar la capacitat de prevenció, detecció, reacció, anàlisi i resposta davant de situacions greus com el terrorisme, les organitzacions criminals i la delinqüència a Internet.

Els seminaris es troben dividits en:

  • 7 de maig de 2019: “Crisi de valors, desordre social i seguretat” amb el Dr. Tomás Gil Márquez (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • 15 de maig de 2019: “La seguretat a l’esfera digital” amb el Sr. Xavier Rubiralta Costa, (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • 22 de maig de 2019: “La cultura del càstig” amb el Dr. Francesc Guillén Lasierra (Generalitat de Catalunya)
  • 29 de maig de 2019: “Les competències de la Generalitat en seguretat abans i després de l’aplicació de l’article 155 CE: una perspectiva jurídica però també fàctica” amb Dr. Àlex Bas Vilafranca (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • 5 de juny de 2019: “L’1 d’octubre de 2017: dues visions confrontades sobre seguretat” amb el Sr. Jaume Bosch Mestres (Institut de Seguretat Pública de Catalunya). Cloenda del seminari

 

La quota d’inscripció al seminari són 60€. Els estudiants universitaris i els socis d’AmicsUAB tenen un descompte en la inscripció, el preu final serà de 40€. Rebreu un document acreditatiu per haver assistit a un mínim de 4 de les 5 sessions. Per optar a la quota reduïda cal que enviïs un correu a: con.icps@diba.cat on consti la teva matrícula universitària o una fotocopia del teu carnet d’AmicsUAB.