contador de visitas gratis AMICS UAB-Carme Trilla

Carme Trilla

Carme Trilla i Bellart (Barcelona, 1948). Almuni de l'escola Andersen de Barcelona es va graduar en economia per la UB on va ser delegada del primer sindicat democràtic d'estudiants cosa que li va suposar represàlies i haver d'estudiar un any a la Universitat de Bilbao.

És especialista en el sector de l’habitatge i en polítiques públiques d’habitatge. Va treballar durant 14 anys en el Servei d'estudis de la Generalitat per l'habitatge (1983-1997). El 1997 obre la seva pròpia consultoria sobre l'habitatge. Del 2003 al 2010 exerceix de Directora general i Secretària d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, càrrec des del qual impulsa el Pacte Nacional per l'Habitatge i la llei del Dret a l'Habitatge. Acaba la seva vida professional treballant en l'associació per l'habitatge de Caritas.

Un cop jubilada és anomenada presidenta de la Fundació Hàbitat3 2013  i de l'Observatori Metropolità de l'Habitatge 2017.  

Autora de llibres i articles sobre el mercat immobiliari i sobre la incidència de les polítiques d’habitatge en la demanda i necessitats de la societat, un dels més destacats és La Política d'habitatge en una perspectiva europea comparada (2001), obra de referència en l'estudi de les polítiques públiques d'habitatge. 

VÍDEO  

Fotografies de l'acte