contador de visitas gratis AMICS UAB-Festa AmicsUAB 2021

Festa AmicsUAB 2021

La Festa AmicsUAB 2021 es celebrarà el 18 de novembre a les 19:00 hores a la Casa Convalescència al Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171, Barcelona.

L'acte de la Festa d'AmicsUAB 2021 es podrà seguir en directe per streaming a través del nostre web.

 

Presentador de la Festa

Comptarem amb la companyia d'en Pere Bosch, actual presentador de Els matins de TV3, que serà el presentador oficial de la festa. 

Pere Bosch

Els matins de TV3

 

 

Presidència de la Festa

En aquesta 19ena edició celebrem l'amistat entre la Universitat i la Societat. Altrament, com a representants oficials de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona), assistiran en Javier Lafuente, rector de la UAB, Tirso García, representant del Consell Social d'AmicsUAB, i, finalment, el president d'AmicsUAB Francesc Cayuela.

Javier Lafuente

Rector de l'Autònoma

 

Francesc Cayuela

President d'AmicsUAB

 

Tirso Gracia

Representant del Consell Social de la UAB

   

 

Cartell Festa dors

A la nostra festa homenatgem a aquelles persones que ajuden a fer gran la UAB amb quatre premis ben diferents, però ben merescuts:

  • Premi Amic dels Amics: destinat a persones que han tingut trajectòries destacades en relació a la Universitat i la Societat
  • Premi Col·lectiu UAB: entitats de la UAB que treballen per millorar el servei de la Universitat
  • Amics de les Biblioteques: destinat a persones que contribueixen amb el seu patrimoni o temps a les biblioteques de la Universitat. Premi escollit per les Biblioteques.

 

Comptarem amb l'actuació del Cor de cambra de la UAB, que reactiva les seves actuacions presencials després de la situació causada per la pandèmia de la covid-19.

I el premi serà una il·lustració creada per Alicia Jiménez, il·lustradora i dissenyadora gràfica, i exalumne de la UAB. Podeu veure els seus treballs a la seva web.

Premi Amic dels Amics

Arcadi Oliveres   Maite Paramio   Berta Gutierrez
Arcadi Oliveres   Maite Paramio   Berta Gutierrez

 

 

Premi Col·lectiu UAB

 Sincrotró ALBA
(ALBA Synchrotron)
 

 

Amics de les Biblioteques

 Bonaventura Bassegoda

  Bonaventura Bassegoda

 

Fotografies Festa

Rafa Reina va ser el fotograf de la festa, podeu consultar els seus projectes a la seva web.

 

Festa AmicsUAB 2021

La il·lustració dels premiats

Alícia Jiménez, coneguda artísticament com a Alícia PicoMalvado, ens explica el procés de creacií i el significat de la seva il·lustració, que va ser creada en explusiva per als premiats a la Festa AmicsUAB 2021 i per a les entitats sense ànim de lucre que cadascú dels homenatjats triés.