contador de visitas gratis AMICS UAB-CURS ANUL·LAT. 3a edició del curs d'escriptura literària

CURS ANUL·LAT. 3a edició del curs d'escriptura literària

L’Associació d’Amics de la UAB i l'Aula de Lletres-Escola de les Arts Escrites han anul·lat el curs intensiu d’aproximació i de tempteig a l’escriptura literària que havia de tenir lloc entre els mesos de gener i març per manca d'inscripcions. El curs es tornarà a programar del 12 d'abril al 14 de juny de 17 a 19h.
 
En la seva tercera edició, aquest curs vol introduir al participant en l'univers de l'escriptor, així com possibilitar les capacitats narratives de cada persona i descobrir-li els recursos i eines que pot utilitzar.
 
Si hi esteu interessats, podeu escriure a amics@uab.cat o trucar al 93.581.14.90 i deixar-nos la vostra adreça electrònica, de manera que us podrem avisar de totes les novetats del curs.
 
 Preu: 80 euros (socis) 100 euros (la resta de persones interessades) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Temari >
  • El conte curt
  • Funcions i actituds de l'escriptor
  • El conte, la novel·la i l'obra dramatúrgica.
  • Aspectes de l'ofici, arguments i personatges, contextos i escenaris, ordre i organització, narrar i descriure, explicar i mostrar, escena, resums i diàlegs
  • La llengua com a eina de llapis gruixut i coma estilet de precisió
  • Món editorial.

 

Metodologia >

El curs és pràctic, de manera que els participants assimilen els conceptes teòrics mit-jançant l’escriptura d’un relat curt que elaboren pel seu compte i s’analitza en comú en el grup.

Requeriments >

Una actitud oberta per comprendre que el desconeixement de les eines i paràmetres d’aquesta professió ens poden fer creure que no servim per escriure.
 
Professor >
 
Carles Peramo

Lloc >
Torre Vila-Puig (Campus UAB)
 

Horari >
dijous de 17 a 19 h del 12 d'abril al 14 de juny

Preu >

110 € / 80€ (socis).
Places limitades.

Inscripcions >

amics@uab.cat / 93 581 14 90