contador de visitas gratis AMICS UAB-Curs de l'estil literari i funcional / Gener-març 2011

Curs de l'estil literari i funcional / Gener-març 2011

L'Associació d'Amics de la UAB organitza un curs per als seus socis i tots els interessats que vulguin aprofundir en les pautes de revisió i la millora del text escrit i els secrets de l'estil literari i funcional

 

L'Associació d'Amics de la UAB i l'Aula de Lletres-Escola de les Arts Escrites ofereixen un curs intensiu dels criteris que s'apliquen al sector editorial per avaluar un escrit literari o funcional, així com les pautes i criteris de revisió tant de la forma del text com del seu contingut.

El curs està impartit per Mercè Company, escriptora i directora d'Aula de Lletres-Escola de les Arts Escrites.

Destinataris

El curs està destinat a aquelles persones interessades en l'escriptura de creació que tinguin una obra curta escrita o a les persones que, per motius laborals, han de redactar textos funcionals i estan interessats a resoldre dubtes i obtenir coneixements per revisar els propis textos amb més seguretat i solvència.

Objectius

  • Saber si el text escrit (de creació o funcional) funciona o no funciona en relació amb l'objectiu establert i a l'àmbit al qual es dirigeix.
  • Conèixer i aplicar els criteris de revisió d'un text (forma i contingut).
  • Saber quines són les pautes que regeixen en l'àmbit editorial (concursos, presentació d'originals, tipografia, marges, interlineat, etc.).

Temari

El temari abarca desde les qüestions informatives pel que fa a l'àmbit editorial fins les nocions bàsiques de l'ortotipografia, passant per l'ús dels temps verbals, la funció dels connectors i de les preposicions aplicats a la narrativa i el text funcional.

 

El curs és pràctic. Cada participant ha d'aportar un text de creació pròpia (literari o funcional) que reelaborarà per practicar i aplicar al llarg de les sessions els coneixements que vagi adquirint. 

 

S'estipula que el nombre de participants sigui 8.  

 

Informació bàsica:

Inici del curs: dimecres 26 de gener de 2011.

Número de sessions: 10 (26 de gener, 2 de febrer, 9 de febrer, 16 de febrer, 23 de febrer, 2 de març, 9 de març, 16 de març, 23 de  març i 30 de març.
Horari: els dimecres de les 17h a les 19h (el curs consta de 20 hores en total, repartides en 10 sessions de dues hores).

Preu: 110 € per als que no són socis de l'Associació - 80 € per als socis.

Requeriments: Cal tenir una actitud oberta i participativa i capacitat per rebre bé les correccions, entenent que l'objectiu del curs és aprendre i millorar.  

 
Us podeu descarregar el flyer del curs aquí
 

Per assistir al curs cal reservar la plaça enviant un correu electrònic a amics@uab.cat o trucant al 93 581 1490.