contador de visitas gratis AMICS UAB-UO: Treballs i gènere

UO: Treballs i gènere

Ja tenim nova data per aquesta conferència que estava prevista pel dia 22 de març; serà el pròxim 25 de maig a les 19h quan tindrà lloc la conferència “Treballs i gènere” dins del cicle Universitat Opina a la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí. La ponència serà impartida per Vincent Borràs Català, professor a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i investigador del Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT). 

QUIT és un centre de recerca de prestigi internacional que té com a objectiu el desenvolupament i la consolidació d’una línia d’investigació que relaciona els àmbits de treball i la vida quotidiana. La vintena edició de la Festa AmicsUAB, celebrada l’any 2022, va atorgar el Premi Amics de les Biblioteques a QUIT. A més, es va realitzar un reportatge amb la intervenció de diferents membres que ens permet conèixer amb detall la tasca que desenvolupa el centre. 

La conferència es va haver d'anul.lar el passat 22 de març en senyal de dol per la mort de tres persones en un incendi ocorregut al matí del mateix dia a Rubi.    

El 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona, abans reconegut com a Dia Internacional de la Dona Treballadora. L’ONU reconeixia el 1975 la seva celebració anual. L’any 1857, un grup d’obreres tèxtils van omplir els carrers de Nova York per reivindicar unes condicions de treball òptimes. Això dona continuïtat a un camí de reclams per aconseguir una societat més igualitària i justa que es manté en l’agenda actual. 

 

Inscripció Universitat Opina