contador de visitas gratis AMICS UAB-Estudiants - Coronavirus

Estudiants - Coronavirus

La UAB ha hagut d'adaptar el seu funcionament per l'emergència sanitària, els estudiants també han patit modificacions en el seu curs acadèmic. El Campus de la UAB suspèn tota l'activitat presencial no essencial fins a nou avís.

Estudiants 

 

 

El dia 1 d'abril la UAB confirma que les classes presencials del segon semestre s'acaben definitivament, i l'activitat docent continuarà en format virtual. 

El dia 20 d'abril la UAB ha aprovat els criteris per a la finalització del curs acadèmic actual davant la situació generada per la crisi sanitària. S'estableixen instruccions pel que fa a calendari acadèmic, docència, avaluació, treballs de final d'estudis, pràctiques i guies docents. Consulta els dos document:

- INSTRUCCIÓ 6/2020, PER A LA FINALITZACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 EN EL MARC DE LA SITUACIÓ DE CRISI OCASIONADA PER LA COVID-19


- INSTRUCCIÓ 7/2020, PER A LA FINALITZACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 DELS ESTUDIS PROPIS DE POSTGRAU

Ja està disponible el pla de desconfinament de la UAB.

 

El Govern i les universitats catalanes han proposat quatre formats d'avaluació no presencial pels alumnes universitaris: Tipus test, desenvolupament per escrit, prova oral via videoconferència i enregistrament previ o resolució de casos pràctics.

Tots els tràmits que estava previst que finalitzessin durant el període d'excepcionalitat queden congelats Quan aquest finalitzi els terminis es reprendran. A tal efecte, es publicaran les noves dates per a cadascun dels procediments.
Els tràmits que finalitzin després del període d'excepcionalitat mantenen els mateixos terminis. A l’oficina virtual  podreu consultar la vostra matrícula, beques, expedient acadèmic o fer l’automatrícula, entre d’altres. 

Totes les pràctiques tant curriculars com extracurriculars s'hauran de fer telemàticament. Les pràctiques que no tinguin opció telemàtica queden congelades. 

 

Accés el Campus Virtual: que et permetrà estar al dia de tota la informació sobre les teves assignatures i descarregar-te els documents que hi pengi el professorat

Accés el teu correu personal:  nom.cognom@e-campus.uab.cat.  És important consultar freqüentment aquest compte ja que és on la UAB comunicarà informacions rellevants i canvis de protocol

UAB Academic Mobile: L’app et permet consultar a través del teu dispositiu mòbil o tauleta les teves notes i fer les enquestes disponibles de les teves assignatures, només entrant amb el teu NIU i contrasenya.Disponible per Android i iOS.
 

La UAB Barcelona Summer School torna en format online.

Nexus_UAB_AmicsUAB_Logo

El Servei d’Ocupabilitat continua treballant per a la inserció laboral de les persones estudiants i titulades de la UAB durant la pandèmia de COVID-19 i ja ha engegat diverses iniciatives telemàtiques amb aquest objectiu. És el cas de les noves càpsules d’orientació professional que es poden cursar de forma gratuïta al Campus Virtual de la Universitat.