contador de visitas gratis AMICS UAB-Població General - Serveis Oberts - Coronavirus

Població General - Serveis Oberts - Coronavirus

 

 

   

Població General

 
Treball des de casa

 La majoria de serveis, inclòsos AmicsUABel Servei d'Ocupabilitat i l'Àrea de Relacions Internacionals, continuen actius en format teletreball i es poden contactar per correu o per altres canals.

Ja està disponible el pla de desconfinament de la UAB.

L'Hospital Veterinari UAB resta obert per emergències, l'Hospital demana que els visitants compleixin els protocals de seguretat sanitària del centre. A més l'Hospital Clínic Veterinari UAB ha publicat una pàgina web on dona reposta a alguns dubtes sorgits sobre el coronavirus i les mascotes.

 

La UAB ofereix 45 cursos MOOC en línia, gratuïts, de diferents àmbits, impartits pel professorat de la UAB. Visita la plataforma Coursera.

Tàndem s'adapta a la situació actual i posa en marxa el Tàndem en línia per a totes les persones que vulguin continuar practicant llengües i estar en contacte amb altres estudiants de la UAB. Per participar només s'ha d'omplir aquest formulari.

UAB Idiomes Barcelona ha consolidat a través de la plataforma "Zoom" la reconversió dels cursos presencials. El tercer trimestre dels cursos sènior va començar al 14 d'abril a través de videoconferències.

El SAF ofereix rutines d'entrenaments personals i activitats en directe a través de instagram.

 

 

Campus Media continua els programes

 

Les biblioteques de la UAB romanen tancades, però ofereixen serveis i assessorament en línia. El termini de préstec es va allargant.

 

 

Vila Universitària pren mesures per recolzar als residents durant el confinament