contador de visitas gratis AMICS UAB-Patrocinadors i col·laboradors Festa solstici 2024

Patrocinadors i col·laboradors Festa solstici 2024

Abacus Cooperativa és una cooperativa de consum i laboral catalana, especialitzada en la distribució comercial de materials educatius, editorials, d'oficina i jocs infantils.

 

Desenvolupen qualsevol acció de comunicació i tot tipus de serveis gràfics, ja sigui d'imatge corporativa, disseny de logotips, catàlegs, qualsevol disseny gràfic, tota classe d'impressió de materials i disseny WEB.

 

L’APPEC és una entitat sense ànim de lucre que agrupa els editors de revistes en català d’informació general i especialitzada que tenen una distribució i difusió dins de l’àmbit català.

 

Família de pastissers enamorats de la professió.

Els mou la satisfacció de la feina ben feta. Els agrada agradar i treballen dia a dia per tal que així sigui. Pastissers artesans des del 1969.

 

 

Els assortiments BIRBA són una combinació d'excel·lents galetes, diferents varietats, textures i sabors únics, elaborades artesanalment amb ingredients naturals d'alta qualitat. Sense conservants ni colorants.

 

Una família dedicada a l’elaboració i comercialització d’olives de taula i derivats.

Treballen de valent perquè volen delectar-te amb l’autèntic sabor de l’oliva ben conservada. De forma natural i sense parafernàlia.

 

 

El Musical és un centre privat d’educació i recerca musical, autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Amb més de 30 anys d’experiència en el món de l’educació i la música i amb un sòlid i valuós equip de professionals.

 

 

Farmàcia ubicada al Campus de Bellaterra de la UAB, ofereix una àmplia gamma de productes i atenció personalitzada.

 

El propòsit de Fujifilm Group és portar més somriures al món.

Aportar idees diverses, capacitats úniques i persones extraordinàries per a canviar el món.​​​​​​

 

​​​​​​

Des de fa més de 100 anys, produeixen, comercialitzen i dissenyen una àmplia gamma de productes pensats per a cobrir qualsevol necessitat en el món de l'embalatge. Avui són un referent per a aquells professionals i usuaris que busquen comoditat, professionalitat i la seguretat d'un líder.

 

Espai Fotogràfic, venda de material fotogràfic i laboratori. Orles. Ampliacions, escanejat, retoc fotogràfic digital, Marcs, acabats, plafons, Personalització d’objectes, exposicions, cursos de fotografia.

 

Elaboren amb molta cura i en petits lots les produccions de làctics de manera artesanal i amb llet fresca de qualitat.

Són inquiets i els agrada innovar d'una manera responsable per a oferir aliments amb valor afegit i que dinamitzin el consum de proximitat.

 

 

Pioner en la producció de Cava pel mètode tradicional a Espanya, Roger Goulart representa el sabor més autèntic de cava des del 1882.

 

La Universitat Autònoma de Barcelona és una universitat jove, pública i capdavantera. Líder als rànquings i referent en recerca.

Barcelonina, catalana i internacional.