contador de visitas gratis AMICS UAB-Èxit al retorn de la Festa del Solstici d’AmicsUAB

Èxit al retorn de la Festa del Solstici d’AmicsUAB

El passat 20 de juny, la seu d’AmicsUAB, la Torre Vila-Puig, va acollir la Festa del Solstici 2024. L’esdeveniment de comiat del curs acadèmic i l’inici de l’estiu va reunir al voltant de 100 persones, que van poder gaudir d’una vetllada magnífica plena de companyia i bons moments.

A partir de les 18 h els assistents van començar a arribar i a l’entrada se’ls-hi va fer entrega d’una bossa amb tres revistes de l’Associació de Publicacions en Català l’APPEC, gràcies a la seva col·laboració. També, es van lliurar els tiquets per les begudes i el seu número de participació pels sortejos. 

 

Una vegada iniciada la festa, el Secretari de la nostra associació, Joan Lluís Pérez Francesch, va donar la benvinguda, els detalls de la festa i els agraïments corresponents. Un cop finalitzat el seu discurs va donar pas a la família Vila-Puig. Oriol Vila-Puig va introduir el seu pare, Santiago Vila-Puig, que va viure a la casa durant la seva infantesa. Després de fer un emotiu discurs es va iniciar el recorregut per l’exposició que obria la Torre Vila-Puig per tal que els assistents s’hi poguessin endinsar a fer una pinzellada històrica d'aquesta a través dels ulls de la família.


Posteriorment, l’Escola de Música de Bellaterra ‘‘El Musical’’ en va sorprendre amb l’actuació del seu combo de jazz. El grup format per teclat, baix, contrabaix, bateria i trompeta va crear una atmosfera molt agradable amb la interpretació del seu repertori. 

 

I entre conversa i conversa, van arribar les 20 h de la tarda i el discurs de la presidenta d’AmicsUAB, Susanna Baqué, va destacar la importància de reprendre aquesta festa, de crear vincles i va tornar a agrair a tots els col·laboradors la seva participació. A continuació, es van dur a terme els sortejos: dos lots amb productes de Birba, Blai Peris i Roger Goulart; una bossa i ampolla d’AmicsUAB i una càmera Instax de Fujifilm; una bossa i ampolla d’AmicsUAB juntament amb un producte de la Farmàcia de la UAB i un val regal de l’Òptica Universitària. També es va fer un homenatge als socis que complien 25 anys a l’associació, als quals se'ls va fer entrega d'un regal especial proporcionat per Agoragrafica. Tot seguit, d’un brindis col·lectiu de la mà de Roger Goulart.

 

Per posar fi a l’esdeveniment, vam comptar amb l’actuació del Cor de Cambra de la UAB, que va oferir una interpretació emotiva i d’un gran nivell. 

 

Aquest esdeveniment no només va servir per acomiadar el curs acadèmic i donar l’inici a l’estiu, sinó també va enfortir els llaços entre els membres de la comunitat universitària i d’AmicsUAB.