contador de visitas gratis AMICS UAB-Activació de serveis durant els propers dies a la UAB

Activació de serveis durant els propers dies a la UAB

Els pròxims dies s’aniran recuperant diferents serveis a la UAB com la correcció mecanitzada d’exàmens, els autoserveis de SIGMA o la seu electrònica.

A partir del dia 14 de gener tornarà a funcionar el servei de correcció mecanitzada d'exàmens del tipus resposta múltiple. Atès que encara no es troba disponible la cita prèvia, les reserves es faran per telèfon, a l'extensió 2608.

Tanmateix, ja existeix una eina a l'entorn del Campus Virtual que permet total autonomia per part del professorat i que genera resultats i anàlisis equivalents als obtinguts pel mètode de correcció tradicional. Aquesta eina, anomenada Test offline, genera fulls de resposta imprimibles en paper normal i processables de manera autònoma per part del professorat.

D'altra banda, des del 12 de gener ja estan oberts a Internet els autoserveis de SIGMA, accessibles des de la pàgina web de SIA (sia.uab.cat). Entre d'altres, el Pla de recerca i activitats de doctorands, dipòsit de tesi online, transparència de pla docent, GPD, consulta d'horaris, utilitats de SIGMA, etc.

La sol·licitud de certificats estarà disponible a partir de la setmana vinent perquè està pendent la rebuda d'una nova versió del programari per part del proveïdor.

També tornarà a estar operativa la Seu Electrònica, a la qual s'aniran incorporant, progressivament, els diversos tràmits.

Consulta la notícia original al web de la UAB.