contador de visitas gratis AMICS UAB-Amics de la UAB i l’ICPS negocien un acord de col·laboració

Amics de la UAB i l’ICPS negocien un acord de col·laboració

El president de l’Associació D’Amics de la UAB, el Sr. Francesc Cayuela, i el president de l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), el Sr. Joan Lluís Pérez Francesch, es van reunir el passat dijous 12 de juliol a la seu d’Amics, la Torre Vila Puig.

La trobada va servir perquè les dues direccions es coneguessin i perfilessin les bases d’un acord de col·laboració. El nou conveni definirà una estratègia comunicativa coordinada i l’organització d’actes conjunts. S’espera que l’acord es firmi el quart trimestre del 2018.  

ICPS va ser creat el 8 de novembre de 1988 per la Diputació de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona amb el propòsit de  fomentar la recerca en Ciència Política i, en general, en les ciències socials a Catalunya.

L’Associació Amics de la UAB va ser creada l’any 1989 amb el propòsit d’esdevenir un pont entre la Universitat i la Societat, sobretot  convertint-se en una corretja de transmissió del coneixement generat en l’àmbit universitari amb el seu entorn.