contador de visitas gratis AMICS UAB-AmicsUAB a la inauguració del curs 2022-2023

AmicsUAB a la inauguració del curs 2022-2023

 

AmicsUAB va estar present a l’acte inaugural del Curs 2022-2023 que es va celebrar recentment al Rectorat per donar la benvinguda a l’alumnat i agrair a totes les persones que fan possible la tasca de la Universitat.  Es va presentar la campanya institucional  “No em toquis la llengua” dedicada al català al llarg del curs.  El rector Javier Lafuente va convidar a tota la comunitat universitària a implicar-s’hi.  L’escriptor Màrius Serra va iniciar la campanya amb una conferència en la que va explicar “la naturalesa pendular del debat lingüístic, cultural i polític d’aquest país”. Va acabar el seu discurs reflexionant sobre la relació entre la llengua i el fet de ser català.  

Per la seva banda el rector va repassar en el seu discurs aspectes destacats de l’activitat universitària i va anunciar un pla de rejoveniment i una disminució de la precarietat del professorat. Va finalitzar la seva participació desitjant que tant les lleis de la ciència com la llei d’universitats vinguin acompanyades dels “recursos necessaris” perquè les universitats acompleixin la seva missió. 

La secretària general, Esther Zapater, va presentar la Memòria del curs 2021-2022 en que la UAB ha recuperat la normalitat i la presencialitat. L’acte el va tancar el Cor de Cambra de la Universitat.

Si voleu saber més de l'acte inaugural del curs 2022-2023 podeu visitar la web uab.cat