contador de visitas gratis AMICS UAB-Devicare entra a la farmàcia

Devicare entra a la farmàcia

Devicare, una de les empreses biotecnològiques de referència en urologia d'Espanya, que recentment ha tancat una ronda de finançament amb Advanced MedTech Holdings, continua el seu pla de creixement entrant per primera vegada a la Farmàcia amb els llançaments dels productes Nodorin® 30 ml i Urogelus® 125 ml destinats a la higiene urològica.

Amb l'objectiu d'assegurar la presència d'aquests productes en totes les Farmàcies i Majoristes d'Espanya, Devicare ha arribat a un acord amb Difefac Pharma; empresa de referència en la distribució i comercialització exclusiva de productes de Farmàcia i Parafarmàcia.

Segons Rosendo Garganta (CEO de Devicare): "L'acord amb Difefac Pharma ens permet explorar amb garanties un nou canal de distribució en el qual creiem molt per ajudar a fer que els pacients amb problemes urològics estiguin bé atesos, i tinguin accés als millors productes del mercat per a millorar la seva qualitat de vida".

D'acord amb Robert Bou (director general de Difefac Pharma): "Estem entusiasmats amb aquest acord amb Devicare perquè ens permet incorporar a la nostra cartera productes realment innovadors, que estan suportats amb evidència clínica, i són àmpliament recomanats per als uròlegs del nostre país. Esperem contribuir a fer que aquests productes estiguin a l'abast del número més gran de Farmacèutics i pacients urològics al més aviat possible".