contador de visitas gratis AMICS UAB-El Dr. Josep M. Colomer s'adhereix com a investigador associat a l’equip de l’ICPS

El Dr. Josep M. Colomer s'adhereix com a investigador associat a l’equip de l’ICPS

La nova incorporació a l'equip d'investigadors de l'ICPS suposarà un aprofundiment en l’àmbit de la recerca en Ciència Política

L'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) ha signat un conveni de col·laboració amb Josep Maria Colomer i Calsina, politòleg i economista. L'objectiu principal de l'incorporació a l'equip és aconseguir fomentar i aprofundir de manera molt més profitosa en l’àmbit de la recerca en Ciència Política. 

El Dr. Colomer ha fet numeroses publicacions d'estudis teòrics i comparatius sobre la política actual. Altrament, compta amb un ventall de més de 18 llibres i 200 articles acadèmics. Actualment és afiliat a la Universitat de Georgetown a Washington ia l'Institut de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona. Dins la seva àrea d'especialització es poden trobar aspectes com: la democratització, les formes de govern, els sistemes electorals, les institucions polítiques i el canvi institucional, la política europea i les institucions polítiques internacionals.

Ja havia col·laborat diverses vegades amb l'ICPS. Ells mateixos consideren, tenint en compte la trajectòria professional del Dr. Colomer, que la seva participació en activitats d’investigació del cenre serà de gran interès, tant per a l'Institut com per la societat.

Notícia original a ICPS.