contador de visitas gratis AMICS UAB-L'Aula de Dansa realitza un vídeo-muntatge per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

L'Aula de Dansa realitza un vídeo-muntatge per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Malgrat la situació de crisi actual generada pel Covid-19 que impossibilita celebrar el Dia Internacional de la Dansa ballant en viu a la plaça cívica com ja és tradició, alguns alumnes de les formacions artístiques de dansa de la UAB s'han organitzat per poder commemorar el aquest dia (29 d'abril) compartint un muntatge de vídeo amb tota la comunitat UAB.

L'Aula de Dansa va nèixer el curs 1995-1996 amb la voluntad de treballar el món de la dansa d'una manera rigorosa i continuada, i actualment consta d'un curs d'Iniciació a les Danses Urbanes semestral, i d'un grup d'Iniciació i un altre de Nivell Mig de Dansa Contemporània, aquests dos de caràcter anual.

La interpretació del vídeo ha estat dirigida per la Laia Santanach, el David Nóvoa i l'Hèctor Puigdomènech, directors dels tallers de dansa i compta amb música original de l'artista electroautor Dabú.

El Dia Internacional de la Dansa és una festivitat establida per l'UNESCO l'any 1982 que té l'objectiu de fomentar i preservar l'art de la dansa mitjançant diferents esdeveniments i festivals. Cada any, un personatge del món de la dasa és escollit per l'organisme per llençar un missatge, i aquest any 2020 ha estat el torn del sud-africà Gregory Vullany, que ha destacat la vital importància d'aquest art en situacions tan tràgiques com la que estem vivint. Podeu llegir el mIssatge sencer aquí.

 

Tota la informació a: https://www.uab.cat/web/sala-de-premsa/detall-de-noticia/l-aula-de-dansa-celebra-el-dia-internacional-de-la-dansa-amb-un-video-muntatge-1345667174054.html?noticiaid=1345811950340