contador de visitas gratis AMICS UAB-L'ICE-UAB i l'IOC llancen una iniciativa d'assessorament sobre virtualització de l'ensenyament

L'ICE-UAB i l'IOC llancen una iniciativa d'assessorament sobre virtualització de l'ensenyament

Des de l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona i des de l’Institut Obert de Catalunya (IOC) volen posar al servei de la comunitat educativa els principis i les pràctiques que, en la modalitat de l’ensenyament a distància i en línia, se’ns han mostrat efectives amb relació a l’aprenentatge i l’acció tutorial al llarg dels nostres anys de feina en aquest tipus de docència.

No pretenen dictar solucions o receptes universals i infal·libles per a fer front a l'actual situació, perquè no en tenen, sinó explicar allò que per a a ells ha estat clau a l’hora de treballar amb els nostres estudiants de Graduat en Educació Secundària. Tant des del vessant organitzatiu de l'equip docent com des del vessant de docència directa amb l'alumnat a través del campus virtual. I que a partir d'allò que l'experiència els hi ha mostrat que era útil per a nosaltres, el professorat de l'ensenyament presencial en pugui extreure idees i reflexions d'aplicació pràctica i concreta a la situació actual.

Més informació a la sala de premsa de la UAB.